Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. Április 21. 07:32, péntek | Belföld
Forrás: mti

Több települést nem lehet megközelíteni közúton

Több települést nem lehet megközelíteni közúton

Több települést, illetve településrészt nem lehet megközelíteni közúton a rendkívüli időjárás miatt péntek hajnalban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Répáshuta, Hevesben pedig Bagolyirtás, Fallóskút, Mátraszentimre, Mátraszentistván, Mátraszentlászló, Galyatető, Kékestető és Mátraháza van elzárva.

Sok út járhatatlan a hó és a letört ágak, illetve vízátfolyás miatt. Heves megyében egyebek mellett a 24-es úton, Mátrafüred és Parádsasvár között nem lehet közlekedni, de Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megye több alsóbb rendű útjának egy-egy szakaszán is hasonló a helyzet.

Továbbra sincs áram több Heves és Vas megyei településen, azokon a helyeken folyamatos a rendőri jelenlét a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.

2024. Május 08. 07:42, szerda | Belföld

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti