Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2020. Július 25. 06:34, szombat | Belföld
Forrás: mti

Pénzhamisítás miatt indult eljárás két férfi ellen

Pénzhamisítás miatt indult eljárás két férfi ellen

Negyvenmillió forint értékű hamis eurót adott el egy ismerősének két férfi a gyanú szerint, pénzhamisítás miatt büntetőeljárás indult ellenük

- tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken. Azt írták, a 36 éves K. Zoltán és az 52 éves B. Árpád idén áprilisban értékesítette a valutát, a sértettnek otthon tűnt fel, hogy a bankjegyek valószínűleg hamisak.

A budapesti illetőségű, további hamis bankjegyek értékesítésére készülő feltételezett elkövetőket a Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azonosította, elfogásuk csütörtökön, somogyi és zalai rendőrök összehangolt akciója keretében történt meg.

A rendőrök a férfiaknál tartott házkutatás során mintegy 140 millió forint értékű, hamisnak tűnő eurót, sim-kártyákat, valamint egy gáz-riasztó fegyvert foglaltak le.

A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát