Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 15. 07:34, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Névnapján dobta ki Alekosz exét a kubai macsó

Névnapján dobta ki Alekosz exét a kubai macsó

Az Új Ász újságírójának füle hallatára veszett össze és szakított a ValóVilág egykori álompárja, Cristofel és Veronika.

Az újságíró arról érdeklődött a kubai sráctól, hogy mit vesz a naiv lány névnapjára, majd nem várt botrány tört ki a vonal másik végén.

- Ja, nem tudom, mivel köszöntöm fel - kezdte a napilapnak letörten és kedvetlenül Cristofel, aki hallhatóan rossz lelkiállapotban volt, majd egyre negatívabban festette le a szilikonos lánnyal való viszonyát.

- Bizalmatlan a kapcsolatunk, ő sem hisz nekem, és én sem neki. Engem már nem érdekelnek a szavai! Az idegesít fel, hogy sok mindent megteszek, ő pedig nem veszi ezt számításba. Nem értékeli az igyekezetemet egyáltalán - folytatta egyre dühösebben a skalpvadász, mire Veronika ordítva közbevágott:

- Mondd el azt is, hogy a névnapomon dobtál! - fakadt ki a szilikonos lány, amivel még inkább felmérgesítette Cristofelt.

- Álljál már le! Az Isten verjen meg! Elegem van! Ne provokáljál! - tette hozzá, majd pár másodperc hallgatás után kínos magyarázkodásba kezdett. - Nem akarok én erről az egészről többet beszélni. Én nem bízom meg benne. Vannak olyan hülye szavai, amit rohadtul nem hiszek el - mondta a kubai srác, majd megszakította a vonalat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.