Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. Július 19. 09:59, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotók: police.hu

Négykilónyi drogot hozatott magának Hollandiából egy mindszenti férfi

Négykilónyi drogot hozatott magának Hollandiából egy mindszenti férfi

Különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása miatt indult nyomozás egy 44 éves mindszenti férfi ellen, aki a gyanú szerint csaknem négy kilogramm kábítószert küldött magának Hollandiából.

A rendőrök vasárnap délután Tófűn ellenőriztek egy kisbuszt, amely Hollandiából hozott Magyarországra utasokat és csomagokat – közölte az eljárást lefolytató Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

A kábítószer-kereső kutya jelzése után három csomagból összesen 3938,8 gramm kábítószergyanús anyag - a police.hu-ra feltöltött fényképek szerint fehér paszta és tabletta – került elő, amelyet lefoglaltak.

A rendőrök hétfőn elfogtak egy 44 éves mindszenti férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A megalapozott gyanú szerint a férfi saját magának címezve adta fel Hollandiában a droggal teli csomagokat. A gyanúsítottat őrizetbe vették, a Pécsi Járásbíróság szerdán elrendelte letartóztatását – áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.