Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Szeptember 28. 14:26, csütörtök | Helyi
Forrás: infoerd.hu

Négy megunhatatlan férfi kiegészítő a mindennapokra

Négy megunhatatlan férfi kiegészítő a mindennapokra

Az ősz beköszöntével mindenki szeret új ruhákat, cipőket és kiegészítőket beszerezni, hiszen a divat minden évben változik ezzel együtt a kiegészítők stílusa is.

Ennek ellenére vannak olyan darabok, amik minden férfi ruhatárában alap darabok, hiszen stílusosak, szépek és időtállóak. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amibe minden férfinak érdemes befektetni.

SAPKA

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre többször fontos sapkát viselni, hiszen ezzel megelőzzük a náthát és a hajhullást egyaránt. Manapság egyre többen viselnek újra kalapot a férfiak körében is, hiszen nemcsak elegánsak, klasszikusak, azonban időtállóak, amit rengeteg alkalomkor lehet viselni.
Bizonyára nem mindenki szereti az elegánsabb kalapokat, azonban a Trendhim márkanevű, dán webshop kínálata között rengeteg különböző fajta sapkát megtalálunk, legyen az egy egyszerűbb pamut sapka vagy egy különlegesebb baseball sapka. Egy kényelmes, stílusos sapka pont ugyanannyira fontos minden férfink mint egy praktikusan kialakított pénztárca.

CSOKORNYAKKENDŐ

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel olyan ruházatot amihez egy hagyományos nyakkendő vagy a manapság reneszánszát elő csokornyakkedő kiváló kiegészítő. Azonban manapság már rengeteg öltözethez fel lehet venni egy csokornyakkendőt, hiszen teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. Az online áruház választéka között rengeteg fajta kiegészítő megtalálható, a hagyományos, alapszínű daraboktól kezdve a különlegesebb, egyedibb darabokig minden fajta terméket árusít a cég. Sokan nem tudják azonban a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta alig változott valamit, kizárólag felhelyezésének módja.

KARKÖTŐ

Manapság egyre népszerűbb lett karkötőket viselni a férfiak körében is, hiszen nemcsak, hogy divatosak és szépek azonban rengeteg terméket különböző hasznos tevékenységre lehet felhasználni. A két ilyen termék a paracordból fonott karkötő és a hajókötélből készített darab. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják fel, mint általános hadi kötélzet, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet. Emiatt a két adottság miatt nevezik más néven a karkötőt taktikai vagy túlélő karkötőnek. Aki esetleg nem kedveli a sportosabb, vagányabb darabokat, rengeteg bőrből vagy gyöngyből készült darab közül tud válogatni, ami akár egy elegánsabb akár egy egyszerűbb, hétköznapibb öltözethez is kiváló kiegészítő.

TÁSKA

Mindenkinek szüksége van egy olyan táskára, ami praktikusan van kialkítva, ezáltal minden holmink elfér benne és nem utolsósorban olyan anyagból készül, ami megfelelően bírja a mindennapos használatot. Vásárlás előtt ha van rá lehetőségünk próbáljuk fel az adott terméket, hiszen fontos, hogy a darab megfelően illeszkedjen a hátunkra, ezzel elkerülve az esetleges hát problémákat. A cég a bőr termékek gyártására specializálódott, ezáltal minden terméket legyen az táska vagy pénztárca prémium minőségű marhabőről készítenek, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden táskára négy, minden pénztárcára pedig két egész év garanciát biztosít a cég. A megrendelt termékeket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítja a cég és az esetleges problémák felmerülése esetén 365 napos pénzvisszatérítést is biztosítanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.