Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. December 05. 11:07, kedd | Helyi
Forrás: erdmost.hu

MIKULÁSOK KÉT KERÉKEN

MIKULÁSOK KÉT KERÉKEN

Nappal vagy éjszaka? Tavasszal, nyáron, ősszel, esetleg télen? Nem számít. Kerékpározni mindig lehet – hangsúlyozza az Érd Körbe Egyesület, amely harmadik alkalommal tartott Mikulás-napi tekerést.

Ezúttal negyvenen bringáztak együtt.

Az elmúlt években egyre gyakrabban hirdetjük azt, hogy kerékpározni amellett, hogy jó minden évszakban érdemes – jegyezte meg Csengeri Attila, az Érd Körbe Egyesület elnöke, míg az ötletgazda Kiss Gábor elmondta, hogy ahogy a nagy Érd Körbét, úgy a Mikulás-napit is egy baráti társasággal találták ki, egy évre rá pedig már az egyesület berkein belül lett megszervezve, s ez idén sem maradt el.

– A tél nehezebb terep ilyen szempontból, csúszhatnak az utak, más a látási viszony, de szerencsés helyzetünk van, mert ugyan szállingózik a hó, de nem jegesek az utak, ettől függetlenül nekünk is ugyanúgy kell figyelnünk a közlekedőpartnerekre és egymásra is – fogalmazott a téli kerékpáros túra részleteivel kapcsolatba Csengeri Attila.

A Mikulás-napi tekerésen idén negyvenen vettek részt, s sz ófalusi gát irányába ment a menet, ahonnan a hagyományos Érd Körbe útvonalán keresztül jutottak vissza a kiindulási ponthoz, Érd főterére.

erdmost.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben