Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. November 28. 09:58, kedd | Helyi
Forrás: erdmost.hu

KINCSKERESŐ A MARIANUMBAN

KINCSKERESŐ A MARIANUMBAN

Az idei tanévben is megrendezi hagyományos iskolába hívogató rendezvényeit a Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola.

Szombaton tartják az első foglalkozást, amelyen nemcsak az ovisokat és szüleiket látják vendégül, hanem a Mikulást is.

Az iskola kincset rejt a gyerekeknek és kincset talál a gyerekekben mottóval rendezi meg idén is iskolahívogató foglalkozásait a Marianum iskola. Ezek az alkalmak lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyermekek megismerkedjenek az iskola katolikus, keresztény légkörével, hangulatával. Amíg a gyerekek játékos foglalkozásainkon vesznek részt, a szülők tájékoztatást kapnak az intézmény nevelő-oktató munkájáról és hitéleti tevékenységükről.

Az első – mikulásváró – foglalkozást december 2-án, 9-11 óráig tartják, a másodikra január 13-án, szintén délelőtt 9-11 óra között kerül sor, a harmadikat pedig február 24-én rendezik (9-től 11-ig).

Az iskola nyílt napját március 20-án, 8-tól 12 óráig tartják, jelentkezni pedig április 11-12-én 14 és 17 óra között lehet.

Az intézmény kéri azokat, akik gyermekükkel szeretnének részt venni foglalkozásaikon, jelezzék a titkarsag@marianum.hu címen.

erdmost.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.