Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 01. 19:33, péntek | Helyi
Forrás: origo.hu

Hivatalos: szeptember 12-én jön az iPhone 8!

Hivatalos: szeptember 12-én jön az iPhone 8!

Közel két hét múlva végre vége lesz az idei iPhone-okkal kapcsolatos pletykáknak, az Apple csütörtök este kiküldte a sajtó képviselői számára a következő nagy bejelentésére invitáló meghívókat.

Az esemény két hét múlva kedden, 2017. szeptember 12-én kerül megrendezésre, magyar idő szerint este 7 órakor kezdődik majd. Az élő közvetítés ezen a linken lesz követhető.

A frissen felépült, űrhajós Apple főhadiszállás Steve Jobs Theater rendezvényközpontjában megrendezésre kerülő esemény sztárja az iPhone 8 okostelefon lesz. Persze az ívelt OLED kijelzővel szerelt készülék méregdrágának ígérkezik, így az Apple várhatóan bemutat majd két frissített iPhone 7-est is, hogy olcsóbb opciók is legyenek a kínálatában.

Várhatóan nem csak az új iPhone-okról fog szólni az este, a pletykák szerint bemutatkozik majd az LTE modemes Apple Watch okosóra, továbbá a 4K videók lejátszására is képes Apple TV médialejátszó is.

Szoftveres újdonságokra is számíthatunk, az Apple jó eséllyel kiadja majd az iOS 11, a macOS High Sierra, a watchOS 4, és a tvOS 11 operációs rendszereit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.