Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Február 20. 12:29, hétfő | Bulvár
Forrás: OMSZ

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

A nagy ijedtségből aztán nevetés lett, amikor megérkeztek a mentősök.

Rémült szülők kérték a mentők gyors segítségét múlt héten Veszprém vármegyébe, mert úgy vélték, 1 éves gyermekük lenyelhetett egy Lego darabot.

A gyermek nagytestvére apukájuk segítségével játszott az építőjátékkal, azonban a 3500 darabos vár megépítésében egy ponton elakadtak egyetlen hiányzó darabka miatt, amit sehol sem találták. A szülők nagyon megijedtek, hogy az éppen szundikáló kisebbik fiuk nyelhette le a játékot valamikor, így az életmentők segítségét kérték.

A mentősök perceken belül helyszínre értek, ám mikor megkezdték volna a kisfiú vizsgálatát, az egyik mentőápoló rálépett éppen arra a darabkára, amit órákon keresztül hiába keresett mindenki. A mentők és a család is megkönnyebbültek, mivel ellátásra végül nem volt szükség.

Címkék: lego, mentők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára