Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 29. 04:32, péntek | Helyi
Forrás: dailymail.co.uk

Harry herceg és a popcornjából potyázó kislány (videó)

Harry herceg és a popcornjából potyázó kislány (videó)

Szépen megvárta, míg a brit királyi család sarja nem figyel, és észrevétlenül falatozni kezdett. Harry herceg persze egy idő után kiszúrta mi történik, és csodásan reagált.

(Fotók: Europress/ Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/AFP)

Harry herceg már alig várja, hogy apa lehessen, és a torontói Invictus Games egyik sporteseményén készült videó tanúsága szerint készen is áll a nagy feladatra. De az legalábbis biztos, hogy nagyon jól tud bánni a kicsikkel.

Harry Torontóban ült éppen az általa alapított Legyőzhetetlenek Játékán, melyen háborúban sérült veterán katonák mérhetik össze több sportágban is a tudásukat, amikor a mellette ülő Emily Henson elkezdett lopkodni a popcornjából.

A jelenet már önmagában szívet melengető, de az egészre Harry reakciója tette fel a koronát.

Harry herceg régen igazi bulihuligán volt, aki botrányos kalandjaival került a magazinok címlapjaira és ment nagyanyja, Erzsébet királynő agyára. Mára azonban teljesen megváltozott: édesanyjához, Diana hercegnőhöz hasonlóan jótékonysági eseményeken tölti a szabadidejét.

Tavaly a Wellchild Awards jótékonysági gálán került közel néhány súlyosan beteg kisgyerekhez. "Nem találok szavakat, Harry olyan, mint az édesanyja" - írta az egyik követője Twitteren.


Mindenki odáig volt Harry hercegért, aki vicces pofákat vágva próbálta jókedvre deríteni ezt a tolószékbe kényszerült kisfiút.

Az ötéves Ollie Carroll-lal nagyon egymásra hangolódtak, édesanyja is csodálkozott, hogy az általában visszahúzódó és félénk kisfiú azonnal barátságot kötött Harryvel.

A gála résztvevői is elmorzsoltak néhány könnycseppet, amikor Ollie - aki egyáltalán nem tudja használni a lábait - minden erejét összeszedve megölelte a herceget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.