Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Augusztus 12. 15:33, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Harrison Ford után Mel Gibson és Antonio Banderas is beállhat A feláldozhatók közé

Harrison Ford után Mel Gibson és Antonio Banderas is beállhat A feláldozhatók közé

Harrison Ford után két további akciósztár, Mel Gibson és Antonio Banderas is beállhat A feláldozhatók harmadik epizódjának akcióveteránjai közé - osztotta meg értesülését hétfőn a Variety online kiadása.

A magazin szerint Sylvester Stallone, az akciósorozat ötletgazdája és fő mozgatórugója szűkszavú Twitter-üzenetekben dobta be a két új nevet. "Mad Max vs. Barney Ross" - írta Gibson egykori alakítására, és arra célozva, hogy az ausztrál színész játszhatná az új részben az általa alakított hős, Ross gonosz ellenfelét. Egy további bejegyzésben Banderas beválogatására utalt: "Antonio B? Meglehet".
Stallone a múlt héten ugyancsak mikroblogján szellőztette meg, hogy a "lusta és kapzsi" Bruce Willis távozott a sorozatból, és helyét Harrison Ford veszi át.
A feláldozhatók és annak folytatása 2010, majd 2012 augusztusában került a mozikba, és közel 600 millió millió dolláros jegyeladást produkált világszerte.
Stallone idén jelentette be, hogy a Millennium Filmsnél készülő harmadik epizódot, amelynek forgatókönyvén ő is dolgozott, az ausztrál Patrick Hughes rendezi. Az első részt Stallone írta és rendezte, a második rendezésére pedig Simon Westet hívták meg.
A feláldozhatók 3. szereposztása a megszokott sztárparádé: feltűnik majd Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Wesley Snipes és Jackie Chan is. A produkció 2014. augusztus 15-én debütál a mozikban.

Címkék: Kultúra-film

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során