Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2018. Január 25. 14:01, csütörtök | Helyi
Forrás: erdmost.hu

FIGYELEM: ÁL “DIGIS” CSALÓK AZ ÉRDI LAKÓTELEPEN!

FIGYELEM: ÁL “DIGIS” CSALÓK AZ ÉRDI LAKÓTELEPEN!

“Feltehetőleg csalók tevékenykedhetnek az érdi lakótelepen

ezért kérjük, hogy magát a DIGI képviselőjének kiadó személyeknek ne adjanak át készpénzt”, írja a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. közleményében

Az érdi lakótelepen önmagukat a DIGI üzletkötőinek kiadó személyek „átszerződtetés” címen pénzt kérnek és vesznek át a helyi lakosoktól, TV és internet előfizetés megkötését színlelve. Feltehetőleg csalók tevékenykedhetnek az érdi lakótelepen, ezért kérjük, hogy magát a DIGI képviselőjének kiadó személyeknek ne adjanak át készpénzt.

Szeretnénk hivatalosan is megerősíteni, hogy a társaságunk a leendő előfizetőitől nem kér és fogad el személyesen a helyszínen pénzt előfizetői szerződés megkötésekor (más szolgáltatótól való „átszerződéskor”), azaz ezek a személyek nem a DIGI Kft. alkalmazottai, sem megbízottai. Kollégáink céges fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, melyet igény esetén felmutatnak, és azzal igazolják személyazonosságukat, valamint azt, hogy valóban a társaságunk képviseltében járnak el.

Kérjük, hogy saját vagyonbiztonságuk érdekében minden esetben kérjék meg a magukat DIGI képviselőként feltüntető személyeket, hogy mutassák be igazolványukat, és fokozott óvatossággal járjanak el hasonló esetekben!

(DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.)

erdmost.hu

Címkék: csalók

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 17:08, csütörtök | Belföld

Tényleges életfogytiglani büntetést indítványoz az ügyészség az Iszlám Állam katonája ellen

Tényleges életfogytiglani büntetést indítványoz az elsőfokú ítélet elleni fellebbezésében az ügyészség Hassan F. szír férfi, az Iszlám Állam egykori katonája ellen - közölte a fellebbviteli főügyész csütörtökön.

2021. Február 25. 15:08, csütörtök | Külföld

Terjed a járvány a cseh kisiskolások között is

Egyre inkább terjed a koronavírus-járvány a csehországi tanulók körében is - közölte Ladislav Dusek, a cseh Egészségügyi Információk és Statisztikák Hivatalának (ÚZIS) igazgatója.

2021. Február 25. 14:04, csütörtök | Belföld

Emberkereskedelem és kényszermunka miatt fogtak el egy férfit

Több ember sérelmére elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves zámolyi férfival szemben a rendőrség,

2021. Február 25. 13:03, csütörtök | Életmód

Az északi-sarkvidéki jégveszteség miatt jóval nagyobb energiára van szükségük az állatoknak

Az északi-sarkvidéki jégveszteség miatt jóval nagyobb energiára van szükségük az ott élő állatoknak, például a jegesmedvéknek és narváloknak a helyváltoztatáshoz és táplálékszerzéshez - állapították meg amerikai kutatók.