Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2018. Február 01. 10:13, csütörtök | Helyi
Forrás: erdmost.hu

ÉRD KIVÁLÓ DIÁKJAIT ÜNNEPELTÉK

ÉRD KIVÁLÓ DIÁKJAIT ÜNNEPELTÉK

Január 31-én 47 fiatal vehette át az Érd Kiváló Diákja emlékérmet.

A 2009-ben alapított díjjal a tanulmányaik ideje alatt végig kitűnő eredményt felmutató, valamint a különböző nemzetközi, országos, megyei tanulmányi, illetve művészeti versenyeken kiemelkedő helyezést elérő diákokat ismeri el a város.

Eőry Emil alkotását, a tudás, illetve a halhatatlanság fáját ábrázoló, bronzból készült emlékérmet Simó Károly alpolgármestertől vehették át a diákok, aki köszöntőjében gratulált a gyerekeknek és tanáraiknak, hozzátéve: bízik benne, hogy Érd hírnevét tovább öregbítik majd ezek a fiatalok.

Lepp Tamás diák-alpolgármester oklevelet adott át a diákoknak. Az osztályfőnökök, felkészítő tanárok munkáját is megköszönte az önkormányzat: ők egy-egy Érd emblémás dísztollat kaptak ajándékba.

Az ünnepségen felléptek a Lukin László zeneiskola tehetséges diákjai, valamint a tanárai is. A rendezvény a fiatalok és tanáraik megvendégelésével zárult.

erdmost.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 15:08, csütörtök | Külföld

Terjed a járvány a cseh kisiskolások között is

Egyre inkább terjed a koronavírus-járvány a csehországi tanulók körében is - közölte Ladislav Dusek, a cseh Egészségügyi Információk és Statisztikák Hivatalának (ÚZIS) igazgatója.

2021. Február 25. 14:04, csütörtök | Belföld

Emberkereskedelem és kényszermunka miatt fogtak el egy férfit

Több ember sérelmére elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves zámolyi férfival szemben a rendőrség,

2021. Február 25. 13:03, csütörtök | Életmód

Az északi-sarkvidéki jégveszteség miatt jóval nagyobb energiára van szükségük az állatoknak

Az északi-sarkvidéki jégveszteség miatt jóval nagyobb energiára van szükségük az ott élő állatoknak, például a jegesmedvéknek és narváloknak a helyváltoztatáshoz és táplálékszerzéshez - állapították meg amerikai kutatók.

2021. Február 25. 12:02, csütörtök | Kék hírek

Mobiltelefonos szerződésekkel trükköztek, csalás a vád ellenük

Csalás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat egy férfi és élettársa, valamint anyjának lánytestvére ellen;