Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2018. Szeptember 26. 07:21, szerda | Belföld
Forrás: mti

Elérheti a 1,5 milliárd forintot a Sziget idei nyeresége

Elérheti a 1,5 milliárd forintot a Sziget idei nyeresége

A Sziget Zrt. idei nyeresége ismét elérheti a tavalyelőtti, másfél milliárd forintos csúcsszintet, a tavalyi visszaesés után - mondta el Kádár Tamás cégvezető a Népszavának.

A lap szerdai számában megjelent cikk szerint a társaság legnagyobb rendezvénye, az augusztusi Sziget fesztivál eredménye szintén közelítheti a két éve elért, egymilliárdnál magasabb szintet. A másik két nagy rendezvény, a soproni VOLT és a zamárdi Balaton Sound szintén hozta a tavalyelőtti számokat, és néhány tízmillió forinttal a Gourmet Fesztivál is hozzájárult az idei eredményhez.

Jövőre várhatóan egy számjegyű százalékkal drágulnak a jegyeik. Az augusztusi Szigetre már október 1-jén kezdik árulni az öt- és hétnapos bérletet, amit további két, fokozatosan dráguló elővételi kör követ. Jelentős bevételemelkedést elsősorban a rendezvényeken belüli prémiumszállásoktól remél a Sziget Zrt. - olvasható a Népszavában.

Címkék: nyereség, sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.