Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Október 10. 07:30, kedd | Helyi sport
Forrás: erdmost.hu

Csóka Klaudia hamar lerendezte

Csóka Klaudia hamar lerendezte

A tavalyi nagy sikerű, Érden rendezett női ökölvívó országos bajnokságon az akkor még elsőéves serdülő Csóka Klaudia aranyra váltotta az ezüstérmet.

A Kőszeg melletti Bükön rendezett női országos bajnokságon az Érdi Box Klub növendéke rögtön döntőbe jutott a 70 kilogrammos súlycsoportban, ahol a Kanizsai Boksz Klub ökölvívójával, Szűsz Cintiával vívott meg.

A mérkőzés rövidre sikerült, hiszen az érdi versenyző nagyjából fél perc után bevitt egy ütést, amely után az ellenfél edzője bedobta a törölközőt, így Csóka aranyérmes lett a serdülő országos bajnokságon.

Nagyon szuper szervezés volt, gratulálok a szervezőknek – kezdte nevetve Dobrádi Zsolt, az Érdi Box Klub vezetőedzője, utalva a tavalyi, érdi rendezésű viadalra. – Klaunak egy ellenfele volt, így rögtön döntőztek, de fél percig sem nagyon tartott a meccs, mert rögtön néhányszor jól megütötte és utána vége is lett – mesélte el a meccshez illő rövidséggel Csóka Klaudia edzője.

Nem nagyon lett volna neki ellenfele, majdnem biztos voltam benne, hogy magyar bajnok lesz. Szerencsére jövőre már junior lesz, remélem, ott több mérkőzése lesz, de volt már a juniorok válogatott edzőtáborában serdülőként és megy majd megint, mert az ifjúsági világbajnokságra készülnek és ha minden igaz, akkor is behívják majd – tette hozzá.

Az Érdi Box Klub számára Csóka Klaudia versenyével véget értek az országos bajnokságok, melyeken az ÉBK egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett, ugyanis nemrég Szigetvári Bendegúz második, Tóth Domonkos harmadik lett a serdülő fiú országos bajnokságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak