Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Szeptember 26. 20:35, kedd | Helyi
Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Conor McGregor MMA-bajnok kihívója egy magyar férfi (videó)

Conor McGregor MMA-bajnok kihívója egy magyar férfi (videó)

"Tesó, az a gond, hogy nincs övem? Elveszem a tiédet!" - egy magyar férfi hívta ki Conor McGregort. A 42 éves magyar harcos szeretné 'kiütni a fülei közül' az MMA-bajnok fejét. Videóban üzent.

Kihívta egy 42 éves magyar férfi az ír MMA-megasztárt, Conor McGregort. Jankovics Róbert azt mondja, nem 20 év sakkozás után döntött úgy, hogy ki szeretne állni a harcossal, ő maga is űzött annak idején küzdősportokat, igaz, csak amatőr szinten.

A 29 éves ír és a 42 éves magyar között nemcsak korkülönbség van, de nem is egy súlycsoportba tartoznak. Itt Jankovicsé az előny, jó 20 kilóval nyom többet. A férfi komoly YouTube-kampányba kezdett, a héten már négy videót is feltöltött, amelyben McGregort noszogatja, álljon ki ellene.

  • McGregor, come on, fight!

- ezt a mondatot leszámítva magyarul hívta ki ellenfelét, ugyanis nem beszél angolul. Jankovics Róbert bízik benne, így is eljut majd McGregorhoz a felhívása.

Tesó, az a gond, hogy nincs övem? Tesó, ne idegeskedj! Elveszem a tiédet!
- hangzik Jankovics szájából.

Így hívta ki:

Itt pedig azoknak üzent, akik beszóltak neki:

Címkék: bunyó, MMA, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.